Nuffnang me~

Friday, June 12, 2009

Selepas keputusan keluar

Semalam keputusan keluar. Ternyata, memang lega bila tengok result tu. Dapat A- .
Alhamdullilah dapat result okey. Bukan tu je yang buat rase lega dan puas... ia adalah perkataan ' TAMAT ' pada slip result. Perkataan TAMAT itu menunjukkan aku telah pun tamat diploma. Selepas 3 tahun amek diploma, akhirnya habis belajar dengan pointer yang baik dan TAMAT belajar dengan tanpa perlu ulang ape2. Syukur sangat. Ingat nak ajak ayah gi makan2 sempena celebrate yang anak perempuan sulung dia ni, dah tamat diploma....hehehe. Maybe esok gi makan2. Sekarang ni, tengah tunggu keputusan untuk degree application plak. Memang nervous. Macam2 kemungkinan dipikirkan dalam kepala.

1 comment:

  1. hye there??
    puas ati x?
    hehe
    suke laa tu..

    ReplyDelete

Keep ur beautiful word here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jana Pendapatan

Labels

kNOw abOUt Me

My photo
You Welcome to visit my blog. Have nice reading and enjoy it. :)