Nuffnang me~

Tuesday, August 31, 2010

Golden Crew

Training Program.  This semester, in my syllabus of study, we need and require to organize a training program.  Sorry for late update.  Actually, this program was held on 8 August but just now I have time to update my lovely blog with this entry. Hehe.. Ok lah, let we start this entry with pictures and i'll go with the flow of this story. 


** credit to Hafizah Mahmudin for these pictre


pict 1: During the training session

pict 2: During they working in group & with fasi

pict 3: Housemates & also in one group


pict 3: the one on who wear blue shirt is our lecture and advisor for this program
  
pict 4: this our group member but not all of them here

Pict 6: Ha,, this one is complete picture where these people is the GOLDEN CREW


Pict 7: Me -- Waiting for the student (participant)

Pict 8: Okeh,, ni gambar yg no purpose. Just ignore... ;P

Pict 9: Before the program start

Pict 10: During the program -- Introduction slot


Pict 11: During the Program

Pict 12: My group during the trademark session

Pict 13: Ice-breaking in group

Pict 14: Me and my 'adik'
Pict 15: Them


Pict 16: Waktu ni sudah ke hujung program, kami ada sesi menyanyi beramai-ramai dan tonton video






Gambar di atas: with my group sewaktu penyampaian hadiah dan tangkap untuk kenangan la... (okeh, i tau kat sini my group je yang ada.  This is my blog, so up to me lah nak taruk orang lain punye ke tak payah okeh.  Sorry   =.= '' )

My lecture and teacher of them

Friday, August 27, 2010

Merdeka + Photo

Sempena bulan Kemerdekaan dan memang setiap kali menyambut hari bersejarah ini, kat kampus akan di adakan macam pertandingan la.  Pertandingan apa?

Ha.. pertandingan menghias Fakulti sempena bulan Kemerdekaan.  Tapi kat entri kali ini, cuma nak show my Fakulti punya je la kan.  Hehe.. Apa yang membezakan antara my Fakulti dengan yang lain adalah... jeng3:

(sila tengok gambar di bawah)


This is my faculty, as shown above.  


This is my classmate but not all of them was here.


Posing. Jangan tak posing... ;)





Okay.. Lastly, that's me.  (gedik la sgt nk wat gmbr camtu kan... huh.)


Semua gambar kat atas ni sempat di ambil selepas habis kelas a few days back.  Okey, tau dah apa yang lain dari yang lain?  No satu dan ia bermaksud 1 Malaysia.  

1 Malaysia tu, kat my faculty je yang ada.  Tak boleh jumpa dimana-mana oke... bangga jap dengan fakulti sendiri... hehe.. Sangat tinggi dan besar no 1 tu.  Terpacak betul-betul depan fakulti.  Haha, that why la my housemate excited nak tangkap kat situ.  Tapi apa2 pun, kenangan jugaklah kan dengan 1 Malaysia tu. 

Saturday, August 21, 2010

Birthday

When we talk about birthday, usually it synonym with cake, right?   


Sedap tak kek kat atas ni? Teheee.... ;D (telan air liur suda.. uuu.. sowi)
Walaupun tak dapat bagi yang real punya kek, ini je yang mampu. 
Sorry... ♥




Here I wanna wish Happy Birthday to you.. my dear, Encek A.  
Semoga panjang umur..
di murahkan rezeki..
and also
success in your life. 
This entry is special made for you..

Monday, August 2, 2010

Need You Now

video


Picture perfect memories scattered all around the floor
Reaching for the phone cause I can't fight it anymore
And I wonder if I ever cross your mind
For me it happens all the time

It's a quater after one, I'm all alone and I need you now
Said I wouldn't call but I lost all control and I need you now
And I don't know how I can do without
I just need you now

Another shot of whiskey can't stop looking at the door
Wishing you'd come sweeping in the way you did before
And I wonder if I ever cross your mind
For me it happens all the time

It's a quater after one, I'm a little drunk and I need you now
Said I wouldn't call but I lost all control and I need you now
And I don't know how I can do without
I just need you now

woah woaah...

Guess I'd rather hurt than feel nothin' at all

It's a quater after one I'm all alone and I need you now

And I said I wouldn't call but I'm a little drunk and I need you now

And I don't know how I can do without

I just need you now

I just need you now (wait)

Ooo.. baby, I need you now


Song by LADY ANTEBELLUM

** special for you~~

Sunday, August 1, 2010

Bulan Baru




Hari ini adalah 1 Ogos 2010.  Hari baru bagi bulan ini.  Bukan sahaja hari baru, malah bulan yang baru juga.  Selain itu, bagi umat islam juga akan masuk bulan baru iaitu bulan Ramadhan yang akan menjelang tiba tak lama sahaja lagi.

It is like I am counting the day for Ramadhan.  Macam tak sabar nak masuk bulan Ramadhan.  Suasana, persekitaran dan juga aktiviti akan sedikit berbeza bila dah masuk bulan Ramadhan nanti.  Sarapan akan digantikan dengan bangun sahur.  Nanti sahur, tak tau lah akan sahur sowang2 atau dengan my housemates yang tercayang sebab nanti tengok siapa yang rajin bangun sahur... hehe.. Jangan marah ye housemates, gurau jek.  Senyum cikit.. =))  Makan tengahari dan minum petang juga tak ada.  Jadi, cafe Uptown akan lengang dan yang ada cuma orang pergi cucuk duit kat mesin atm... (sebab mesin atm tu kat situ... ahaks). 

Kelas pula, akan rasa a bit letih dan semestinye bila petang je mesti ngantuk lebih sikit... ( tapi rasa macam banyak je nanti... T__T) hehe.  Selepas kelas habis, tentulah nak tunggu buka puasa.  Terutamanya bila kelas habis pukul 6 petang.. secara automatiknya mood tak berapa nak ada dan akan jadi malas.  T__T huhu.. 

Sekarang ni kerja dah mula banyak tapi pada mata kasar kalau tak alert, nampak macam tak ada assignment lansung sebab semester kali ini banyak assignment yang melibatkan proposal, organize event or training dan boleh kata majoriti banyak group project.  uuuu... risau.  Sekarang jenuh cari journal yang sesuai untuk literature review assignment or critic journal assignment.. uhuh.. don't like it when need to do the reading part sebab journal yang jumpa, sampai berbelas muka surat.  Boleh nangis jap bila nak baca.... T__T

Owh.. perut lapar sudah.  Mau keluar makan bersama housemates.  Wokeh..

Until next post.....♥♥♥ 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jana Pendapatan

Labels

kNOw abOUt Me

My photo
You Welcome to visit my blog. Have nice reading and enjoy it. :)