Nuffnang me~

Thursday, October 29, 2009

Konvokesyen ku ------- sidang ke 17

Pada tanggal 26 Oktober 2009 adalah satu hari bersejarah buat sy ye iaitu hari ISTIADAT KONVOKESYEN bg Diploma Pengurusan & Teknologi Pejabat. Sidang ke-17. First time convo. No giliran sy ialah 737 Memang tak sangka sekarang nie dah convo n grad for diploma dan dah bergelar graduan uitm. Dapat dah gegam segulung sijil diploma.. Memang betul kate apyp..."bukan senang nak senang".

Sekarang ni kena work hard for degree plak. Aritu plan nk pergi convo 1 family tapi corum tak cukup. Kami sekeluarga bertolak ke shah alam on sunday, morning. Menginap la kami kt sane di sbuah hotel yg agak berdekatan dari kampus. Malam tu kami jalan2 kt shah alam smpi kepenatan. Esok nye kelam kabut. Kol 7 baru checkout hotel. Padahal kol 7 dah start beratur before masuk dewan. Nasib bek sempat. Sesampai kt sane.. ha.. amek ko. Dah panjang dah queue nk masuk dewan.. cuak. Tapi jalan ke ikut sesape yg de. Tak banyak gambar pun amek coz tak bawak kamera. Just phone camera. Yang len sume tumpang org nye.

Kredit for Ani, Aisyah, Fiza Hakim, Ain Akma and Apyp. Thank you tumpang kan camera.

As below... ni je la yg ade.. sikit je kan. Orang len banyak je gambar.

sempat lagi posing kt dalam dewan Sri Budiman time tengok org len amek sijil. Ngantuk seh tunggu orang len.. nasib bek duduk dekat dgn org yg kenal : FARIS, NGETOP, APYP, LINA, RAI.

Kami sempat lagi amek gambar kat background convo tu. Time nie dah pulang jubah. Tak sempat nak amek yg pakai jubah kt sini. Tapi yg dgn family amek kat studio.

okey... kami berlima sempat lagi posing before kena beratur ikut nombor giliran... dari kiri ye: Ain Wahab, Fasya(me), Aini Jasni, Zuarifah, Afiqah. Windu korang sume. Ari tu kejap je jumpe.


ni plak time dah sudah majlis. Masing2 dgn bunga masing2. sume senyum je. Time ni kelam kabut nak jumpe tok amek gambar...


me n ain. Ain, nasib selisih dengan ain. Kalo tak sampai tah bila dapat jumpe ain. Cepat tol ain cabut ea..


Me n my dear diploma friend and always and forever my friend.


me n aisyah. Tetiba jumpe before nak pulang jubah. Aisyah, jangan lupe kita ea...=D


Me n faris. Kami duduk bersebelahan. No kami pun sebelah. Faris 736. Saya 737. hehe

Aisyah yang tengah posing dengan bunga dia. Aisyah control ayu ea....=D

Itu lah kenangan yang tak akan dilupekan. Sesampai nye kat sane, kami di arahkan beratur ikut no giliran masing2 n kami kena berjalan satu barisan tapi crowded sangat untuk ke dewan sri budiman....Langkah pertama ku ke dalam Dewan Sri Budiman, rase sebak, happy n excited bila tengok pentas yang penuh gah itu.
Rase bersyukur sebab lepas sudah konvokesyen for diploma.
and
HERE I WOULD LIKE TO SAY CONGRATULATION TO ALL MY FRIENDS BECAUSE WE ALREADY GRADUATE FOR DIPLOMA. EVENTHOUGH MY WORD IS LITTLE BIT LATE.. I REALLY WANT TO SAY IT.

1 comment:

  1. TAK BUKA EMAIL KE, ADA SEND 2 GAMBAR

    ReplyDelete

Keep ur beautiful word here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jana Pendapatan

Labels

kNOw abOUt Me

My photo
You Welcome to visit my blog. Have nice reading and enjoy it. :)