Nuffnang me~

Wednesday, December 29, 2010

Semakin dekatSalam to all followers and silent readers. Hari ini 29 Disember 2010.  Beberapa hari sahaja lagi kita akan meninggalkan tahun 2010 dan akan menempuh tahun baru.  Selain itu, berlalu lah sudah 28 hari menjalani latihan industri atau Office practicum.  Bukan itu sahaja, setahun setengah telah berlalu pengajian Ijazah ku.

Menghitung hari untuk masuk tahun baru iaitu tahun 2011, sama jugalah dengan menghitung hari untuk balik semula ke kampus dan meneruskan semester terakhir Ijazah di sana.  Menghitung hari bilakah akan rajin untuk memulakan proses menyiapkan laporan praktikal.... T_T   Boleh buat muka stress di situ ya.  Menghitung hari bila nak sampai bulan 7/2011.

Tahun baru, dibawa dengan pelbagai harapan dan perkara.  Harap semua itu dapat dilakukan dan diharungi dengan baik.  Semester terakhir yang semakin mencabar ketahanan mental dan fizikal.  ( huh... cam la susa belajar perubatan plak.. U_U)   Ah, biarlah nak kata apa pun.  Siapa yang belajar, mesti tahu macam mana keadaannya.

Blog ini pun, kalau tuan punya blog rajin, dia pun akan berubah wajah... (report pun x rajin lagi nk wat, ni kan sibuk nak oter blog...haih. Apa nak jadi ni...)  Itu sahaja setakat ini. Sekian.

Until then... chao. Salam.
(tak de love la nak put here..love pun jauh)

No comments:

Post a Comment

Keep ur beautiful word here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jana Pendapatan

Labels

kNOw abOUt Me

My photo
You Welcome to visit my blog. Have nice reading and enjoy it. :)