Nuffnang me~

Sunday, January 9, 2011

Minggu Pertama

First week in the new semester for the final semester and final year.  No class at all for the whole day of the week.  Kalau ada pun, last Friday.  Tapi itu pun berapa kerat je yang datang kelas.  So, kalau dah berapa kerat je, memang tak belajar la kan.  Cuma introduction for the subject je lecturer expose kan.  Jadual yang tunggang-langgang dan tak berapa nak betul tuh, telah membuatkan semua classmates BALIK.  BALIK RUMAH oke.. T_T   My classmates semua tambah cuti sendiri bila tau jadual tak betul lagi.  Huhuhu..

Seperti biasa, sekarang memanglah senang-lenang, seronok-seronok dan suka ria sebab boleh rilek2 dengan kelas tak mula lagi.  Esok lusa... erk.. esok lusa ke? tak2.. Akan datang, baru betul.. (mengadalah kau,,, ;p ) Akan datang, baru lah masa tuh rasa macam tak cukup tanah nak lari.  Dengan masa yang suntuk nak siapkan hencek assignment, nak siapkan hencek report yang bermacam-macam dan nak kejar kan exam.. nanti akan begini... T_T  ujan hati dan terlebih emosi nak buat. 

Setiap semester, macam tu lah.  Esok, hari isnin da.  Mula kelas dah tapi jadual pun tak menentu lagi.  Kawan2 yang lain da mula dengan report dan research masing2.  U_U  Hope can do the best for the final semester.  GOOD LUCK untuk diri sendir.  ^_^

Hati sedikit gembira walapun sekejap.

Until then, chao.
Salam.

No comments:

Post a Comment

Keep ur beautiful word here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jana Pendapatan

Labels

kNOw abOUt Me

My photo
You Welcome to visit my blog. Have nice reading and enjoy it. :)