Nuffnang me~

Tuesday, March 31, 2009

Cite ari nie

Hari nie, tak berapa sihat. Semalam keracunan makanan. Hari nie pun tak elok sepenuhnye lagi. Tak tahu la makanan pe yang dimakan sampai sakit macam nih.... tu lah, asyik campur2 makan. Hari nie jugak rase sedih la...sebab Puan Hajah Shariaah da nak cuti sebelum bersara. Lepas nie, tak de la geng kat office. Walaupun puan Shariaah tu, paling senior kat office, tapi rase sronok dia ada kat office and senang nak bergaul dengan dia. Leh kata...kadang-kadang tu 1 kepala la gak dengan puan Shariaah. Tapi nak wat cam ne.. dah time puan tu nak bersara.
Esok 1 April 2009. Bermula lah, bulan April. Tinggal lagi 2 week and 5 days before habis praktikal. Semalam dah 2 ke 3 orang tanya, da siap wat report lum? hish...risau tol. Tanya soalan yang memang CEPUMAS nye soalan. Memang la tak siap lagi. Bila la nak siap ni, rase stress la bila tak siap-siap lagi nih. Sekarang ni kol 12.25 tghari. Cepat la kol 1 petang, tak larat da nih. k la....daaaaa :- (

1 comment:

  1. kte on9 time pg n time lunch la fasha...

    ReplyDelete

Keep ur beautiful word here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jana Pendapatan

Labels

kNOw abOUt Me

My photo
You Welcome to visit my blog. Have nice reading and enjoy it. :)